Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните приложения на кваса в различни видове храни?
Кога е препоръчително да се използва квас?
Как се съхраняват кълновете след покълването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните приложения на кваса в различни видове храни?
-
Кога е препоръчително да се използва квас?
-
Как се съхраняват кълновете след покълването?
След покълването кълновете трябва да се съхраняват в хладилник, покрити с вода, за да се запази свежестта им. Обикновено се препоръчва да ги оставите във вода за около 12 часа, след което могат да се съхраняват само влажни за около 24 часа. След това те могат да бъдат съхранявани в този вид за 3-4 дни, покрити с вода в хладилника.
-
Какви са препоръките за избор на хляб за деца?
-
Какви са ползите от ечемичен малцов сироп?