Я кажете за моделиращата маса, която купувате? Мен ме притеснява вкуса. Захарният фондан (аз само на Димитрина по рецептата съм правила) не е лош, но като го оцветя и става гаден на вкус (от боята). Може би този с маршмелоуз е по-вкусен?
Или пък ми игнорирайте въпросите, тази година няма да се пробвам, догодина, след като съм изпробвала различните моделиращи маси
Утре правя доза и половина тесто за ванилените кравайчета и в петък ще ги пека.
Я да питам - някой да е слагал нишесте ванилия вместо обикновено? Че моето чисто съм го взела за малчо и не искам да го подяждам
И да благодаря, че благодарение на вас започнах по-рано да ги правя сладките, планът беше от следващата седмица, но бях забравила, че ще правя торта за именния ден на мама и щях да объркам всичко. Е, вярно, че не е фатално, ама не искам като миналата година да правя всичко наведнъж и да не ми остават сили, сега още повече с малчо. Стига бръщолевене, млъквам.