Содена питка за Бъдни вечер

  • 128 046
  • 217
  •   1
Отговори
# 210
  • Мнения: 1 845

Правихме тази питка, много е добра се получи. Не сложих доматите, и намалих солта на 1 1/2 ч.л. сол и пак е доста солена, в никакъв случай не слагайте цяла супена лъжица, както е в рецептата.
Моята рецептата беше подобна, но без доматите и солта беше само 1 ч.л. И се получи перфектно.
Ще я пробвам, благодаря! Heart

# 211
  • Sofia
  • Мнения: 1 437
Току що издаждам тазгодишната содена питка, която направих по рецепта на Супичка. Стана страхотна!

https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D1%82%D0%BA%D0%B0

# 212
  • Мнения: 2 441
В нашето семейство съпругът ми е поел длъжността на храбрия пекар и по традиция той прави питката за Бъдни вечер. Тази година е на работа и затова аз реализирах семейната рецепта.

# 213
  • Мнения: 10 408
И аз правих рецептата на Супичка. За пръв път правя содена питка, досега все с мая, но днес нямах време да я чакам да втасва и питката на Супичка ми се видя доста лесна. Сложих вътре сусам и мак, дано да става за ядене.

# 214
  • Мнения: 6 972


За поредна година ползвам тази рецепта 😊
https://boutiquedekristina.com/2018/12/06/%D0%B7%D0%BB%D0%B0%D1% … 1%82%D0%BA%D0%B0/

# 215
  • Русе
  • Мнения: 5 220
Содена питка

# 216
  • Мнения: 6 769
За втори път правя златната содена питка. Този път следвах точно стъпките на Марчева.
Първият път не се получи.
Вторият имам напредък, макар че не се разпука така хубаво като вашите.

# 217
  • Мнения: 6 972
Аз правих 2бр., тъй като предни години имах проблем с изпичането на двойна доза. Та, първата питка стана по-малка, а втората, която успя да се охлади подобаващо, стана по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт