Подготовка ден преди печенето
Пилешките филета(гърди) разрязвам във форма на един голям шницел и мариновам в:
олио, лук, 3 скилидки нарязан чесън, горчица, соев сос, черен и червен пипер.
----------------------------------
Разтилам отделените от маринатата пилешки филета върху домакинско прозрачно фолио
Плънка
В тиган задушавам лук, настъргани моркови, пушено филе и маринатата в която са били филетата
и разтилам върху месото.
Загърлям(завивам) внимателно на руло, покривам с тънки парчета бекон и увивам с канап(конец)
Запържвам рулото на силен огън.
Поставям на скара върху тавичка която е заслана с алуминиево фолио и пека във фурната на 200 градуса.
**С плънката може да се импровизира: гъби, чушки, лук, колбас...
Сосът за порциите е: сокът който е изтекъл при печенето върху ал. фолио, няколко пръски соев сос, прясно мляко, зелени подправки, ч.пипер. Сгъстен с нишесте(брашно)
Добър апетит!