Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 15

  • 90 518
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
  • Мнения: 19 322

А аз да се похваля с едни тиквени сладки по рецептата на marcheva. За пръв път ги правя и всички ги одобриха. Само че сложих повече тиква за сметка на брашното. И след филтъра изглеждат прекалено ярки, но карай.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 15:38 от Cuckoo

# 706
  • Мнения: 7 296

Свинско с кисело зеле

Бутчета с домашна млечна майонеза и зеленчуци с бира
Поли,благодаря за рецептата!Сега ще издирвам качествена магазинска  мас,че и "шампанките" на Дара ми харесаха Wink

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 19:18 от denyil

# 707
  • Мнения: 1 953
denyil, аз купувам мас от Фантастико. Около 400 гр. е около 3 лв., на Маджаров.
По един Hands Plus1 за всички. Аз не готвя, скоро правих само едно телешко варено, ама по наш вкус:

О и едни пържоли по рецепта на Батето, ама май трябваше да ги сложа по-високо, не ми се получиха.

# 708
  • Мнения: 14 147
Милинки. Покрих ги с кърпа, но някой много нетърпелив е "откраднал" едно парче.


# 709
  • Мнения: 6 010
Честит празник на всички именици! В моето семейство са цели четирима, затова черпя виртуално за тяхно здраве с един бишкотен сладкиш

# 710
  • Пловдив
  • Мнения: 641

Хляб, вече се чудя какво да сложа във фурната за да ми е топло в кухнята

плодове

някакви сандвичи със сьомга

# 711
  • Варна
  • Мнения: 1 418
Честито на именниците🥂
Свинско със сини сливи от мен

# 712
# 713
# 714
  • София/Испания
  • Мнения: 1 505
мъфини

# 715
  • Мнения: 39 536
Мъфините изглеждат много хубаво. По коя рецепта са? И дали ги покри след изпичането им, защото изглеждат някак влажни? Точно както трябва да бъдат, а не сухи кексчета.

# 716
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 514
 За код Жълто-сланинка и домашно опушени свински гърди.

# 717
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 154
За код Жълто-сланинка и домашно опушени свински гърди.
Скрит текст:

как става номера с пушените гърдички?

# 718
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 514
 Суровите свински гърди ги осолявам за 24 часа.Изплаквам,подсушавам и опушвам с букови опилки в това нЯщо
После вакуумирам и държа във фризера.

# 719
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 154
много хай-тех. Simple Smile
ние имаме някакво рибарско УДЛО, освен да опитам в него.
но ще трябва да чакам да се върне половинът.
Simple Smile донесоха ни го от Руския и само риба е пушена в него.

Общи условия

Активация на акаунт