Morena, може ли, когато е удобно, да споделиш твоя рецепта за мекици? По-назад в темата прочетох за обикновено хлебно тесто, обаче не съм толкова навътре и ще се радвам на рецепта.
Също, дами, ако не е много нахално, бих била много благодарна за рецепти за тостерен хляб (пак по-назад четох, че става за ден) и за тесто за пица, ако някой може да сподели. До момента всички теста за пица с квас са ми тотален провал… Правила съм веднъж тостерен хляб по случайна рецепта преди година и стана жилав, та не повторих. След като се зачетох тук в темата обаче, виждам, че “жилавото” е нормално.. А аз го наричам гумено - моя грешка отново. Хубаво е човек да се учи, благодаря за целия ви труд, съвети и помощ в тази тема, много сте отзивчиви, мили, а за произведенията ви да не говоря - думи нямам какви неща творите. Благодаря ви отново!!