Разни джънкове не се купуваха, храна отвън никога не се взимаше, освен след завършването ми, когато вече работехме със сестра ми и можеше да си позволим готова храна отвън. Сега катос е замисля сме се хранели доста здравословно явно, с био от село
Затова и фризера винаги беше пълен, майка ми беше факир на готвенето на няколко манджи от 1 пиле.Тя е готвач, та доста добре преценява количества, порции.
От нея съм свикнала винаги да си заделям. Не, че съм скръндзава, но от 1 пиле няма да направя 1 манджа никога освен ако няма да имаме гости. Дори мъничко бяло месо да си заделя-мушкам във фризера и правя супичка за детето. Ако ми остане тиквичка-пак във фризера.Така си правя пликчета с миксове за супа, за манджа от излишности и ако ми се наложи винаги имам какво да скалъпя за детето или 2 порции.
В никакъв случай не се хваля или нещо такова, че минаваме с по-малко пари.Смятам, че други хора се хранят по-добре от нас, по разпределено и с добри порции. Ние ядем по-голяма порция 1 път дневно и то вечер, което не е много полезно.