От какво е направено покритието на тавичката в хлебопекарната?

  • 3 738
  • 46
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 307
Тъй ли а мен ми се надига хляба с квас и в хлебопекарната.

Ама трябва да призная, че първото ми захващане не ми се получаваше после стана силен и не му пречеше блъскането и втасването в машинката.

 А за тефлона само къде не си го ръфаме като шоколад Simple Smile

"Пласмаса ще ям дори - отделям ли я ще болииии"

# 46
  • Мнения: 4
За металните прибори и съдове намерих само това, че металните йони убивали бактериите, които действат в закваската.

Да така е, като среброто е с най-силно изразени такива свойства
http://www.art-souvenir.com/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/128-%D1%81% … D0%B0%D1%82%D0%B8

http://melinabg.wordpress.com/tag/%D0%B4%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BD … 1%86%D0%B8%D1%8F/

Има и много други материали изписани по въпроса. Но това е за среброто. Не всички метали, особено тези от които се правят съдове като мед, желязо, алуминий и различни сплави проявяват същите свойства като среброто. И за успокоение кошничката и бъркалките са покрити или с тефлон или с керамика, които не са метали. Ето има хора които казват, че и с квас става в хлебопекарна. Ако нещата не се случват, проблема е в някоя друга технологична тънкост.

Общи условия

Активация на акаунт