КГБ = Клуб на Готините Баби - 248 "Юни - официалният старт на лятото! "

• 11 696
  • 550
  •   5
Отговори
  • Вила Великула

„Щастието не е в големите събития, а в малките красиви мигове, които събираме всеки ден.“

Какво е юни - чувство помежду ни.
Целувка, топлина и аромат
на зрели ягоди , любовни думи
и да усещаш пулс във всеки цвят.
Със обеци - череши да закичиш
любима или мъничко дете.
Любовен стих на пясък да напишеш,
една вълна след туй да помете
с въздишка думите ти съкровени.
Какво е юни - твоят малък грях.
Събрани в шепа няколко вселени.
И няма нищо друго, няма страх.
Боряна

Мили приятелки,
Юни отново почуква на вратата ни с букет от рози, кошница с череши и шепа слънчеви лъчи.
Това е месецът на дългите утрини, на ароматните градини, на босите разходки по тревата, на мечтите за море и на тихите вечери, в които животът сякаш ни се усмихва малко повече.
Нека и този месец съберем тук всичко красиво, което ни радва – снимки на цветя и внучета, вкусни рецепти, спомени, пътешествия, градински успехи, хубави книги, весели случки и онези малки чудеса, които правят деня по-светъл.
Нека продължим да пазим духа на нашия Клуб на Готините Баби – място, където никой не е сам, където винаги има добра дума, подкрепа, разбиране и приятелско рамо.

СТАРИ ТЕМИ:  

ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ:  

ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОМНИМ
Скрит текст:
=======       =======       =======
Мел, винаги ще бъдеш една от нас!
04.09.1985 - 14.12.2012
Мими (Руми), винаги ще бъдеш една от нас!
12.06.1954 - 18.08.2018
Хармонично (Таня Тодорова), винаги ще бъдеш една от нас!
05.04.1954 - 28.02.2019
Хули (Пенка Маринова), винаги ще бъдеш една от нас!
01.03.1953 - 12.11.2022

Пожелавам на всички ни здраве, слънчево настроение, много поводи за усмивки и поне по едно малко чудо всеки ден!
Нека юни бъде щедър към всички нас!
Да има слънце в дните ни,
обич в домовете ни,
радост в сърцата ни
и приятели, с които да споделяме всичко това.

ПРИЯТЕЛКИ, ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДОБРИЯ ТОН!

# 1

Пипи, благодаря за прекрасната нова къщичка!
Борянка , благодаря за хубавите стихове!
Яжка, благодаря за подаръците!
Благодаря ви момичета мили за прекрасните мигове, изживени заедно в тези почти три дни Heart Прекрасно настроение, много искрен смях, споделени мисли и невероятно чувство за общност!!!
Ние сме на почти последната права от нашето пътешествие, изпълнено с много емоции.
Желая на всички един щастлив месец юни
с хубави преживявания и щастливи мигове! Нека е изпълнен с добри новини и много надежди Flowers Four Leaf Clover

# 2

Череши, череши...тази година има по много.
Честит първи юни, ден на детето, малко и голямо, дете  у всеки човек, пък и  ние се вдетиняваме вече, та и  на нас честито!

# 3
  • София
— Кой хлопа в този късен час?
— Аз хлопам — каза Флото.
— Върви си! Всички спят у нас!
— Не всички! — каза Флото...
Даааа, не всички спят в този късен час. Прибрахме се от купона. Изкарахме прекрасно, много танцувахме с шал и без шал, но винаги с кастанети... Ей, бива си ни още.
Благодаря на бригада Нов дом за юнската къщичка - построена за нас с майсторлък! Прегръдки за двете - ПИПИ и БОРЯНА Hug Hug
Ето, дочаках и кофата с черешите и ягодовото кремче. Ах, тази БОРЯНА!  
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕТЕТО! ДА СЕ ЗАПАЗИ ДЕТСКОТО ВЪВ ВСЕКИ - ТОВА Е ОБИЧ, НЕЖНОСТ, ДОБРОТА, МЕЧТА... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ НИ ДЕЦА И ВНУЧЕТА! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НАС, ЩОМ ПАЗИМ ДЕТСКОТО В ДУШИТЕ СИ !
Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 4
Добро утро и честит празник на децата! Чудна къщичка, юни обещава да е слънчев, цветен и пълен с усмивки! Аз изпих кафето и трябва да се приготвям за работа! Хубав ден от мен!

# 5
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит 1 юни! Здраве и мирно небе за всички деца!
Не забравяйте , че ако носиш детството със себе си , никога няма да остарееш!
Пипи , Боряна , отново сте сътворили чудо. Благодаря ви!
И аз от 9 снощи съм си вкъщи. Изкъпах се и се прикреватих. От днес ежедневие.
Получих снимките , благодаря. Какво да кажа , страхотни сте , баболинки. Харасва ми идеята за Габрово , но не може ли и на есен да спретнем някъде една среща?
Хубав ден!

# 6
Добро утро!

Прекрасна нова къща!

Честит празник на всички малки и големи деца! Да са здрави всички.
Нека детските усмивки озаряват света, а всяко дете да расте обичано, щастливо и свободно да следва мечтите си!

На всички баби (и дядовци) пожелавам достатъчно време с малките човечета. Да оставят незабравимо хубави спомени. Да ги радват, играят и забавляват Simple Smile

# 7
  • София
Честита нова юнска тема!
Честит празник на децата!

Пипи,благодаря ти за труда.Както винаги,тук си създала красиво и уютно кътче!
Боряна,чудесно,слънчево и оптимистично стихче.Който може,си го може! Признала съм те отдавана.Благодаря!

Момичета,видях снимките,прочетох какво разказвате.Обаче,ми е малко.Разказвайте повече,дайте и вицовете! Знам,че сте се смяли до припадък.

Тони,подкрепям предложението ти. За новите момичета искам да разкажа,а за останалите да напомня как прекарвахме по 2-3 дни на Витоша-на Морените, Хюндай и Тихия кът.Онзи незабравим Еньовден! Мечтая си пак да го направим.
 Мериан,положителни мисли и пожелания за вас!
 Аз вчера започнах активно с разходките.Направих 7800 крачки,но сега съм добре.Замислям утре да повторя и полека -лека да се възстановя .
 Хубав ден  на всички!

# 8
Привет изпод шипковия храст, баболинки! Wink
Аз малко съм *** се вдига - глава се не вдига! 😝 Снощи се прибрахме уморени от пътя, после закарах сестра ми у тях и а това, а онова да свърша - късно си легнахме. Мама ни посрещна с думите, че много сме ѝ липсвали Heart!
Тетин в 7.30 отпраши към децата. Дребосъчка ще е при нас. Дано да е станала без мърморене, че е трудна на будене. Дребосъчко ще е на градина и следобед ще се събират в къщи.
За закуска празнично ще мятам палачинки Simple Smile
Хайде, да ни е честит 1 юни! Да ни е честита и новата тема! Здраве и добро настроение пожелавам да имаме цял месец! 🍀

# 9

“Разбираш, че растеш, когато се научиш да отстъпваш, не от страх, а от уважение към себе си.”

Добро утро Coffee

Поздрави сърдечни на всички дечица и всички останали, които пазят детското в себе си Heart
Мериан, силно ви гушкам и ви желая най-доброто!
И аз предложих да се видим есента - примерно началото на октомври. Може в Ловеч или околностите, а може и пак Луковит. Давайте идеи Simple Smile
Ние и днес сме на път.
Хубав ден на вас баболинки и много усмивки Heart

# 10
  • София
Добро утро!
Благодаря на авторките на темата ни, както винаги е топ!
Нека всички деца са много здрави и щастливи! Внучката ми става на 9 години днес!
Благодаря ви, че ни мислите, чакаме за прием в Токуда, дано го приемат ММ и да се погрижат добре за него!

Хубав ден!

# 11
Честит рожден ден на момиченцето ви, Мериан! Да расте здраво, умно и щастливо! 🌺🐞🍰

Мислим ви, да! Гушкам те! Heart

# 12
  • София
Добро утро, красавици!
От танците снощи имам мускулна треска. Не съм за жалене - ще мине. Grinning
Кафето изпито, сега ме чака работа - Касата, печката.
И аз одобрявам идеята за втора годишна среща. Най-добре е да успяваме и на двете да ходим, но ако ли не, то поне на едната. Подкрепям идеята на МАКАВЕЛИ за Ловеч, за една есенна среща.
ЧЕСТИТА ДА Е КРАСИВАТА СОФИЯ. ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЛЮБОЗНАТЕЛНА, В МИРНО ВРЕМЕ. ДА ИМА ВРЕМЕ ЗА ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЯ!
МЕРИАН, от мен - стиснати палчета за момчето ти. А ти как си? Hug
За всички - по една топла прегръдка. Hug и една весела песничка за нашите внучета и за техните баби. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 01 юни 2026, 09:39 от Flo 51

# 13
  • някъде другаде
Мариян , здраве , щастие и късмет желая ня София. Силно стискам палци за ТМ.

# 14
  • Вила Великула
Честит 1ви юни на всички малки и пораснали деца. Носете винаги детското в себе си.
Мериан, честита да е внучката ти. Да расте здрава и умна. За ТМ стискам палци да е всичко по-леко. Ти предполагам покрай него не можеш да се сетиш за твоето рамо.

Общи условия

Активация на акаунт