С какво ви дразнят свекървите- 87

  • 78 327
  • 812
  •   1
Отговори
# 735
  • Мнения: X
Много моля, някой да ми изпрати един глинен гювеч, пълен със сармички. Аз ще си ги претоплям. Пък, нека са вредни.  Laughing

# 736
  • Варна
  • Мнения: 7 147
Много моля, някой да ми изпрати един глинен гювеч, пълен със сармички. Аз ще си ги претоплям. Пък, нека са вредни.  Laughing
Аааа, чи как тъй? Лош пример за Говендър. Трябва да изисква по четири сърмички на ядене, толкоз. После стават вредни...

# 737
  • Мнения: 12 705
Моят зет послушно си хапва тенджерката. Иначе и аз не ям втори път едно ядене. Научих се да готвя малко.

# 738
  • Мнения: 2 622
И ММ яде, докато не свърши тавата/тенджерата. Много обичам да готвя, но нямам времевия, нервен и физически ресурс да го правя ежедневно. А много мразя да хвърлям манджи, не, че не се е случвало. Много голямо облекчение за мен е, че никак не е претенциозен, всичко хапва. И се включва наравно в домакинската работа.

# 739
  • Мнения: X
Много моля, някой да ми изпрати един глинен гювеч, пълен със сармички. Аз ще си ги претоплям. Пък, нека са вредни.  Laughing
Аааа, чи как тъй? Лош пример за Говендър. Трябва да изисква по четири сърмички на ядене, толкоз. После стават вредни...
За мен, само за мен са сармичките. Аз ще си ги нагъвам тайно, а Говендър квото си сготви в кухнята си, това ще муца.

# 740
  • Мнения: 22 036
Моят зет послушно си хапва тенджерката. Иначе и аз не ям втори път едно ядене. Научих се да готвя малко.

Как, аз каквото и да правя става повече, хем опитвам.  Спрях да готвя, когато го няма детето и ям салата или пържола, ама ми се дояжда и боб.

# 741
  • Мнения: 5 386
В БГ мама, но не помня темата,   е ставало въпрос за "рециклиране" на останали манджи и продукти. Имаше много интересни практични идеи.
И  аз не съм  богата, за да хвърлям манджи. Много пъти "рециклирам".

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 19:30 от K.A.G.

# 742
  • Мнения: 22 036
На мен "рециклирането" на храна не ми допада. Може би не готвя и подходящи за това храни.

# 743
  • София
  • Мнения: 11 577
И на мен не ми допада. "Свекървата" го практикува постоянно.

# 744
  • Мнения: X
Гювечетата са идеални за "рециклиране".

# 745
  • Мнения: 22 036
Гювечетата са идеални за "рециклиране".

Как "рециклираш" гювечета? Аз от тях приготвям само определена бройка, която се изяжда. Те са от ястията, от които рядко можеш да направиш повече.

# 746
  • Мнения: 12 705
Как, аз каквото и да правя става повече, хем опитвам.  Спрях да готвя, когато го няма детето и ям салата или пържола, ама ми се дояжда и боб.

Консервичка от магазина, прибавяш каквото си искаш. То боб за един човек да вариш...

# 747
  • Мнения: 22 036
Как, аз каквото и да правя става повече, хем опитвам.  Спрях да готвя, когато го няма детето и ям салата или пържола, ама ми се дояжда и боб.

Консервичка от магазина, прибавяш каквото си искаш. То боб за един човек да вариш...

Аз боб от години не варя, защото тукашния за 10 минути става на каша, ама от една консерва пак ми излизат поне три-четири порции, като сложа морков, лук, домат, чушка.

# 748
  • Варна
  • Мнения: 36 899
Даун, замразявай бе! Слагаш по една порция в буркан и в камерата. Аз така ям боб. Не се научих да го готвя и това си е. Майка ми горе-долу два пъти месечно като реши да готви за тях знае и прави една по-голяма тенджера. Замразява 1-2 по-големи буркана и аз си ги взимам. Идеално е за вечери, в които съм твърде скапана да готвя или просто когато ни се прияде боб.

# 749
  • Мнения: 22 036
Хай, замразявам, но не всичко става замразено. Аз лично ориз, картофи и боб не харесвам след замразяване.
С лещата нямам проблем, защото нея мога и 5 дена да я ям, много обичам, а готвя рядко, но се отяждам.

Общи условия

Активация на акаунт